Inapoi sus
Statiunea Neptun
esti aici : Litoralul Romanesc // Neptun

Statiunea Neptun

 

Cele mai bune oferte de cazare de pe intreg litoralul romanesc

Raportat la servicii, calitate si pret, Neptun are cele mai bune oferte de cazare de pe intreg litoralul romanesc. Este un loc ideal pentru familii, in special pentru cele cu copii. Este o statiune curata si linistita, ideala pentru cei care tanjesc dupa cateva zile de relaxare pe nisipul fierbinte.

Despre statiunea Neptun

Statiunea Neptun apartine din punct de vedere administrativ de orasul Mangalia si este situata la 6 kilometri de acesta si la 38 fata de orasul Constanta. Din cauza distantei mici, a constructiilor recente si a asemanatorilor dintre Olimp si Neptun, in prezent putem spune ca avea de-a face cu o singura statiune: Olimp-Neptun.

Activitati in statiunea Neptun

In Neptun se gasesc numeroase magazine si tarabe care vand absolut orice, iar spre deosebire de celelalte statiuni liniste aici se gasesc si cateva discoteci: Why Not, Kremilin, Alcatraz sau Bowling sunt cele mai populare. Restaurantele sunt si ele in numar mare si ofera o varietate mare de preparate locale, absolut senzationale. La capitolul cazare gama este la fel de variata, pentru ca hotelurile, pensiunile si vilele din zona ofera camere cu servicii de calitate pentru toate buzunarele.

In Neptun, pe langa lenevit la soare, sub sezlong sau pe nisipul fierbinte va mai puteti bucura de numeroase activitati sportive, cum ar fi volei sau fotbal de plaja, minigolf, tenis de camp sau sa va relaxati la teatrul de vara, o plimbare prin bazarul Neptun si de ce nu, putina adrenalina in parcul de distractii sau sa incercati sporturi nautice.

Acces statiunea Neptun

Accesul este simplu, de pe DN39 (E 87), iar in apropiere de Mangalia se face la stanga pe drumul de acces care duce direct catre statiune. Daca doriti sa mergeti cu trenul, luati Constanta-Mangalia si coborati in halta Neptun. Este situata intre cele doua statiuni si accesul este facil in ambele directii. Distanta pe calea ferata pana la Mangalia este 7 km iar pana la Constanta 36 km. Daca nu vreti sa petreceti atatea ore in tren, puteti opta pentru un microbuz din Constanta. Majoritatea sunt dotate cu aer conditionat si scaune confortabile. Pretul unui bilet este de aproximativ 55 lei, iar durata calatoriei este de 3 ore, in functie de trafic.

Cinica balneara in statiunea Neptun

Tot in Neptun se gaseste si o clinica balneara, care functioneaza in regim permanent si apartine Hotelului Doina. Boli reumatismale degenerative sau inflamatorii, boli diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos, ginecologice, dermatologice sau tulburari respiratorii si de alta natura sunt doar cateva din problemele de care va puteti scapa daca alegeti sa va petreceti concediul in acest loc.

Istoric statiunea Neptun

"Statiunea Neptun-Olimp este foarte tanara, a fost construita dupa anul 1962, terminata prin 1973 si a reprezentat cartierul nordic al statiunii Neptun, care a fost finalizat in 1960".

Statiunea Neptun pe harta


Vizualizaţi Harta cu statiunile de pe litoralul romanesc pe o hartă mai mare

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 
 
 
 
 


 
 

Ne gasesti si pe